Draaiboeken voor kinderfeestjes

Wij hebben een aantal draaiboeken voor kinderfeestjes samen gesteld om je te helpen een leuk themafeest te geven. Je kan de draaiboeken direct online bestellen.
 
Ben je op zoek naar een leuk themafeest voor je jarige job? Wij hebben een aantal draaiboeken samengesteld om je te helpen een leuk themafeest te organiseren.
 
Met onze draaiboeken wordt het feest gegarandeerd een succes! We hebben al meer dan 2000 draaiboeken verkocht en al heel veel enthousiaste reacties ontvangen.  Kijk ook eens bij de reacties van onze klanten. Zo mailde Jolanda:
 
'Een aanrader voor iedereen die z’n kinderfeestje, betaalbaar wil houden en het daarom lekker thuis wil vieren!'
 
Elk draaiboek bevat een uitgebreid aanbod aan activiteiten waar je uit kan kiezen. Verder staan er ook tips in voor de voorbereidingen, ideeën voor traktaties, uitnodigingen, kleurplaten, speurtochten en nog veel meer. Daarbij is aandacht besteed aan verschillende mogelijkheden: binnen of buiten en jong of oud. In het menu vindt je beschrijvingen van de diverse draaiboeken of antwoorden op de veel gestelde vragen..
 
Je kan de draaiboeken online bij ons bestellen. Ze kosten 12.50 euro per stuk. Betalen gaat eenvoudig en veilig via iDeal, Paypal of credit card. Na betaling krijg je het draaiboek direct in digitaal formaat (PDF) toegezonden. Vragen zijn natuurlijk welkom.
 
Draaiboeken
€ 12.50

Cowboy kinderfeestje

Prinsessen kinderfeestje

Piraten Kinderfeestje

Voetbal Kinderfeestje

Dinosaurus kinderfeestje

Griezelfeest

Knutselen Kinderfeestje

Ridder Kinderfeestje

Kook Kinderfeestje

Dora Kinderfeestje

Meiden feestje

Zomer kinderfeestje