Piraten kinderfeestje | Piratenfeestje

Piet Piraat, Peter Pan en natuurlijk Pirates of the carribean. Jongens van alle leeftijden worden gefascineerd door piraten. Laat je zoon of dochter en hun vriendjes zich voor één dag stoere piraten voelen op dit piratenfeestje.
 
Piratenfeest
 
Het piraten kinderfeestje is bedoeld voor stoere jongens en meisjes tussen de 4 en 12 jaar. Het piratenfeestje bevat 50 pagina's met:
 
  • Uitnodigingen (uitprinten of zelf knutselen)
  • Traktaties en hapjes
  • Knutselactiviteiten
  • Stoere Piraten Spelletjes
  • Een echte Piraten speurtocht.
 
 
Daarnaast leveren we sjablonen en kleurplaten mee welke je zelf kan uitprinten zo vaak je ze nodig hebt afhankelijk van hoeveel gasten je uitnodigd op het piratenfeest.
 
Daarnaast leveren we sjablonen en kleurplaten mee welke je zelf kan uitprinten zo vaak je ze nodig hebt afhankelijk van hoeveel gasten je uitnodigd op het piratenfeestje.
 
Wil je zoon of dochter graag een keer een stoere piraat zijn, bestel dan dit piraten draaiboek voor alle inspiratie om er eenvoudig een super kinderfeestje van te maken. Je moet natuurlijk nog wel een aantal zaken zelf regelen maar met het piraten draaiboek maak je er met weinig moeite een super piratenfeest van.
 

 
 
Esther en Anuschka bestelden het piratenfeestje en mailden ons:
Esther schrijft:
Wij zijn zeer tevreden over het draaiboek. Het feestje is prima verlopen, mijn zoontje heeft een super piratenfeest gehad.?De beschrijvingen zijn goed en er zijn voldoende activiteiten beschreven.

Anuschka schrijft:
Ik heb het piraten en prinsessen boek besteld en vond ze beiden erg leuk.?Het heeft me goed op weggeholpen en het is voor meerdere keren bruikbaar.?Ga zo door.
Op de reactie's pagina staan ook enkele foto's van Anuschka