Prinsessen kinderfeestje | Prinsessenfeestje

Welk meisje droomt nou niet af en toe dat ze een prinses is. Met het prinsessenfeest draaiboek laat je je dochter en haar vriendinnen een keer helemaal opgaan in het leven van een echte prinses.
 
Prinsessenfeestje
 
Het prinsessenfeest geeft je meer dan voldoende materiaal om er een prachtig kinderfeestje van te maken voor je eigen kleine prinses. In totaal zijn er ruim 40 pagina's met o.a.:
 
  • Uitnodigingen (uitprinten of zelf knutselen)
  • Traktaties en hapjes
  • Knutselactiviteiten
  • Leuke Prinsessen Spelletjes
  • Een Prinsessen speurtocht.
We hebben alle sjablonen, uitnodigingen en kleurplaten toegevoegd om zelf uit te printen, zo vaak als je ze nodig hebt. Natuurlijk moet je nog wel een aantal zaken aanschaffen en regelen, maar met het prinsessen draaiboek maak je er in een handomdraai een geweldig koninklijk kinderfeestje van....
 

Reacties van onze klanten op het prinsessenfeest:
Anne schrijft:
"Het draaiboek was zeker de moeite waard.?Het was ons eerste verjaardagsfeestje, van onze dochter van 5, dus het was fijn een handvat te hebben met ideeen en een inschatting van hoe lang je met iets bezig bent.?
 
Janet schrijft:
"Gistermiddag hadden we ons kinderfeestje in een gehuurde sporthal in Nieuwegein. We hadden 10 meisjes met als thema sport en spel, gecombineerd met het draaiboek (juwelenroof met smarties etc. etc.). Het feest was mede dankzij het draaiboek een groot succes geworden. Aan elke ouder heb ik verteld over het draaiboek en de naam van de site doorgegeven. De reacties waren unaniem positief! Nogmaals, ook namens mijn dochtertje, heel erg bedankt voor deze uitstekende en snelle service."
 
N.K. schrijft:
"Onze dochter werd 5 jaar en we hebben voor de eerste keer een kinderfeestje gehouden. Ze wilde een prinsessenfeest en dus bestelde we het prinsessendraaiboek. Omdat ze ook 2 jongens wilde uitnodigen, konden we het natuurlijk geen prinsessenfeest meer noemen. Het werd een kastelenfeest. We hebben leuke ideeen en nuttige tips uit het draaiboek gehaald. Onze dochter heeft een geslaagd feest gehad! Dank je wel."