Reacties

Gerda mailde ons over het voetbalfeestje:

"Dankzij jullie handige draaiboek hadden wij vandaag een fantastisch voetbalfeestje. Heerlijk om eens niet zelf alles te hoeven verzinnen, maar aan de hand van goed draaiboek op een makkelijke manier een feestje te organiseren. We hebben gekozen voor de combinatie speurtocht/voetbalspelletjes. Dankzij alle tips en ideeën voor spellen was het voor alle kinderen een leuk feest."

Elles schreef:

"Ik heb hier een draaiboek besteld, van piraten. Geweldig, alles versierd en had alles een naam gegeven alle vertrekken. De kinderen kwamen binnen en wij waren al allemaal geschminkt en verkleed, dus daarna de kinderen ook. Tatoeage erbij, hoofddoek en ooglapje erbij en compleet. Knikkerzakken van piraten gekleurd, daarna speurtocht bij ons in de buurt. Gouden munten verstopt en die moesten ze zoeken, schat begraven in de speeltuin. Echt al met al een super geslaagd feest, en zeker voor herhaling vatbaar. Zelfs mijn man werd enthousiast door mijn voorbereidingen, dat hij er vrij voor heeft gepakt. Super, ik heb aan het draaiboek super veel gehad en heb er eigenlijk alles uitgebruikt, ook de schatkaart uitnodiging was al erg leuk om mee te beginnen. Echt ga zo door en volgend jaar kom ik weer een kijkje nemen. Bedankt dankzij julie was het kei gaaf."


Anne schreef:

"Ik wilde jullie bedanken voor het leuke draaiboek, dit is het kinderkookboek/draaiboek. Erg uitgebreid, leuke tips en ideeen. Ik heb deze gebruikt voor mijn dochter haar 9e verjaardag en ze heeft genoten. De ideeen voor een uitnodiging vond ik ook erg toepasselijk op het hele concept.
Alles staat prima in verhouding met elkaar.
Zelf heb ik toegevoegd aan de fruitspiezen een chocolade fondue. witte en pure chocola gesmolten en in een choco-fondue warm gehouden. de kinderen hebben gesmuld. gelijk een leuke, extra lekkere afsluiting van een kookmiddag. Misschien een tip!
Groeten en bedankt."Janet schreef:

"Gistermiddag hadden we ons kinderfeestje in een gehuurde sporthal in Nieuwegein. We hadden 10 meisjes met als thema sport en spel, gecombineerd met het draaiboek (juwelenroof met smarties etc. etc.). Het feest was mede dankzij het draaiboek een groot succes geworden. Aan elke ouder heb ik verteld over het draaiboek en de naam van de site doorgegeven. De reacties waren unaniem positief! Nogmaals, ook namens mijn dochtertje, heel erg bedankt voor deze uitstekende en snelle service."


Willeke schreef:

Vorige week donderdag heeft mijn dochtertje een kookfeestje gegeven voor haar 7e verjaardag. Mede dankzij jullie draaiboek liep alles gesmeerd.

Henriette schreef:

"Ik heb heel erg veel gehad aan jullie draaiboek. Vooral het tijdschema vond ik heel erg handig.
Ik heb alleen wel wat meer spelletjes gedaan, daar was behoefte aan...
Volgens mij hoeft er niets aan verbeterd te worden. Ik vind het een prima handleiding."


E.N. schrijft over het piratenfeest:

"Wij zijn zeer tevreden over het draaiboek. Het feestje is prima verlopen, mijn zoontje heeft een super piratenfeest gehad. De beschrijvingen zijn goed en er zijn voldoende activiteiten beschreven.

Succes en wie weet (mijn zoontje wil volgend jaar een dino feest!)"Ursula schreef:

"We zijn met de voorbereidingen begonnen en gebruiken veel tips en dingetjes voor dit feestje en ook wel voor het volgende feestje van onze andere dochter. Hartelijk bedankt voor alle moeite en tijd die jullie in het draaiboek hebben gestoken, ik kan niet voor anderen praten maar wij zijn er erg blij mee. Nogmaals bedankt."

Jolanda schreef:

"Om te beginnen, bedankt voor het draaiboek! Wij hebben het enorm getroffen met het weer. 20 maart jl was het net zulk weer als vandaag. Alle spelletjes konden daarom buiten plaatsvinden. We hebben enorm veel ideeën uit het draaiboek gehaald..... Een aanrader voor ieder die z’n kinderfeestje, betaalbaar wil houden en het daarom lekker thuis wil vieren!"

Anuschka schreef:

"Ik heb het piraten en prinsessen boek besteld en vond ze beiden erg leuk. Het heeft me goed op weggeholpen en het is voor meerdere keren bruikbaar.
Ga zo door!"


Daarnaast heeft Anuschka ons foto's gestuurd (bedankt Anuschka!):