Themafeestje Kinderfeestjes

Het leukste is natuurlijk om het kinderfeestje een sausje mee te geven van de helden van je kind. Van Piraten- tot Prinsessenfeest, van draken tot dolfijnen. Heb je zelf een leuke thema-tip stuur dan even een berichtje
 
 
Als je een thema feestje wil geven is het vaak al snel duidelijk welk thema het dan gaat worden. Je kan vooraf samen bespreken wat het moet worden, maar het is eigenlijk net zo leuk om het een verassing te houden.
 
Het thema kun je op allerlei manieren terug laten komen in het kinderfeestje. Allereenvoudigst is om gewoon alle attributen die je gebruikt in het thema te kopen. Een groot aantal thema's vind je bij elkaar op de site van Party Shopper. Op die manier kun je eenvoudig en redelijk goedkoop een persoonlijk tintje aan het feestje geven. Leuke weggeefcadeautjes.
 
Wil je het wat complexer maken dan is creatief en slim combineren vereist. Kijk eens door onze spelletjes pagina's of bij de speurtochten en bedenk hoe je de verschillende spelletjes of speurtocht ideeen kan verbouwen. Vooral met speurtochten kun je leuke dingen doen. Een paar voorbeelden:
  • De film Cars is een geliefd thema bij veel jongens. Laat de kinderen 'bandensporen' en uitgeprinte verkeersborden volgen. Laat ze in groepjes miniatuur autotjes verdienen met spelletjes en op het eind van het feestje mag iedereen natuurlijk een autootje meenemen.
  • Laat de kinderen de 'stekels' van een bezem volgen en onderweg delen van een recept voor een 'geheime toverdrank' verzamelen. Bij een heksenfeestje kan je heksenbrouwsels maken van verschillende kleuren frisdrank in combinatie met bijvoorbeeld een bolletje ijs voor een 'rook' effect.
Je kan ook eens in onze bedrijvengids kijken in de categorie 'themakisten' er zijn verschillende bedrijfjes die attributen en verkleed kleren verhuren. Erg handig als je bijvoorbeeld een prinsessenfeestje wil organiseren.