Uitnodiging voor een kinderfeestje

Leuke ideeen voor een uitnodiging voor een kinderfeestje
Weet je een leuk idee of kinderspelletje van je eigen kinderfeestje, stuur dan een mail
 

 

Ballonnen uitnodiging
Blaas een ballon op, schrijf er met een stift de tekst op. Laat de ballon weer leeg lopen en deel hem zo uit – met een mooi strikje eromheen.

 
Uitnodigingen drukken
Wil je het in stijl doen, dan kan je tegenwoordig al voor weinig geld uitnodigingen laten drukken. Bij Vistaprint drukken ze voor ongeveer 6 euro 10 uitnodigingen met je eigen tekst. Bovendien hebben ze een ruime keus in vormen en prints van de uitnodigingen.. (kies op hun site Uitnodingen en aankondigingen -> uitnodigingen -> verjaardag -> verjaardag kind )
 
Nieuw in ons assortiment: het Dora kinderfeestje. Daarnaast draaiboeken voor o.a. een voetbal kinderfeestje , ridder kinderfeestje , prinsessen kinderfeestje , piraten kinderfeestje en nog veel meer thema draaiboeken voor kinderfeestjes!

 

Uitnodiging in een lucifersdoosje
Schrijf de tekst op een klein papiertje of typ het uit op de computer. Vouw het klein op en stop het in een lucifersdoosje, wat je door je kind hebt laten versieren.

 
Puzzeluitnodiging
Schrijf de uitnodigingstekst op een papier met wat plaatjes erbij of print uit op de computer. Knip vervolgens het papier in kleine puzzelstukjes. Stop deze puzzelstukjes in een envelop.

 
Ballonnen uitnodiging met confetti
Stop wat confetti in een ballon met behulp van een trechter. Schrijf de uitnodigingstekst op een papier met wat plaatjes erbij of print uit op de computer en stop die opgerold ook in de ballon. Knoop de ballon dicht en versier met een mooi lint. Om de tekst te lezen met de ballon kapot worden geprikt en stroomt de confetti eruit.

 
Uitnodiging op cassettebandje of op video
Spreek de tekst in op een bandje of neem op op een videoband of  op de computer. Een modern alternatief is om een filmpje met de uitnodiging op Youtube te zetten en dan een mailtje (of Hyves, Facebook, enz. berichtje) met een link naar het filmpje.