Voetbal kinderfeestje | Voetbalfeestje

Wat is er nu leuker voor een jonge voetbal fan dan een voetbalfeest.? Welke jonge voetbal fan droomt er nu niet van om ooit in het Nederlands elftal te spelen? Met ons draaiboek voor een voetbalfeestje zullen de profvoetballers in de dop het helemaal naar hun zin hebben op dit voetbal kinderfeestje.
 
Voetbalfeestje
 
Het voetbal feest is ons enige draaiboek waarmee we drie verschillende complete scenario's hebben uitgewerkt welke je ieder voor zich kan doorlopen, maar waar je ook vrijelijk uit kan combineren. De kinderfeestjes zijn opgezet rondom een verhaal, een speurtocht en een competitie met verschillende voetbal spelletjes.
Het draaiboek is bedoeld voor sportieve jongens en meisjes tussen de 4 en 10 jaar en bevat ruim 50 pagina's met o.a.
  • Uitnodigingen
  • Traktaties en hapjes
  • Sportieve voetbal spelletjes
  • Een echte Voetbal speurtocht
 
Daarnaast leveren we alle sjablonen, uitnodigingen en kleurplaten mee welke je zelf kan uitprinten zo vaak je ze nodig hebt.
Wil je zoon of dochter graag een keer een echte profvoetballer zijn, bestel dan dit draaiboek voor alle inspiratie om er eenvoudig een succes van te maken. Je moet natuurlijk nog wel een aantal zaken zelf regelen maar met het voetbal draaiboek maak je er met weinig moeite een super voetbal kinderfeestje van!

 


Gerda mailde ons over het voetbalfeestje:
Dankzij jullie handige draaiboek hadden wij vandaag een fantastisch voetbalfeestje. Heerlijk om eens niet zelf alles te hoeven verzinnen, maar aan de hand van goed draaiboek op een makkelijke manier een feestje te organiseren. We hebben gekozen voor de combinatie speurtocht/voetbalspelletjes. Dankzij alle tips en ideeën voor spellen was het voor alle kinderen een leuk feest.
 
Jolanda bestelde het voetbal kinderfeestje en mailde ons:
"Om te beginnen, bedankt voor het draaiboek! Wij hebben het enorm getroffen met het weer. 20 maart jl was het net zulk weer als vandaag. Alle spelletjes konden daarom buiten plaatsvinden. We hebben enorm veel ideeën uit het draaiboek gehaald..... Een aanrader voor ieder die z'n kinderfeestje, betaalbaar wil houden en het daarom lekker thuis wil vieren!"