Vragen over de draaiboeken

Hier vindt u een antwoord op een aantal veel gestelde vragen over onze kinderfeestje draaiboeken
 
 

 
Wat kan ik verwachten?
Onze draaiboeken bevatten alle informatie welke u nodig hebt voor het organiseren van een uitgebreid thema kinderfeestje voor kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar. Over het algemeen bevat elk draaiboek voldoende materiaal om meerdere kinderfeestjes te organiseren zodat u zelf de activiteiten uit kunt kiezen welke u het meest aanspreken.
Elk draaiboek bevat:
  • Tips voor de voorbereiding
  • Ideeen en ontwerpen voor originele uitnodigingnen
  • Leuke thema traktaties
  • Spelletjes / knutsel en andere activiteiten
  • Ideeen om een leuke thema speurtocht uit te zetten.
  • Voorbeelden van de indeling / tijdsverdeling van een feestje
  • Printbare content zoals uitnodigingen, sjablonen, diploma's en kleurplaten.
Kijk hier voor een voorbeeld inhoudsopgave.

 
Wie heeft de draaiboeken geschreven?
Draaiboeken zijn met veel enthousiasme geschreven door Silvie Kersten. Silvie is afgestudeerd aan de Sociaal Pedagogisch Hogeschool en heeft zeer veel ervaring opgedaan in de kinderopvang (o.a. buitenschoolse opvang). Deze ervaring heeft ze verwerkt in de draaiboeken.

 
Krijg ik ook de benodigdheden?
De benodigdheden welke uitgeprint kunnen worden, worden meegeleverd. Overige benodigdheden (zoals slingers, bekers, bordjes, ingredienten voor traktaties of materialen voor knutsel activiteiten) worden niet meegeleverd. Wel geven wij duidelijk aan welke benodigdheden u nodig hebt (boodschappenlijstjes) en tips waar zaken verkregen kunnen worden.

 
Hoe krijg ik het draaiboek?
U krijgt het draaiboek in digitaal formaat (PDF). Wij hebben voor deze vorm gekozen om de prijs laag te kunnen houden en snelle levering te garanderen. Na uw betaling wordt u direct doorverwezen naar een persoonlijke pagina waar u het draaiboek kunt ophalen. Daarnaast krijgt u van ons een e-mail met een link naar het draaiboek.

 
Hoe groot is een draaiboek?
Draaiboeken zijn over het algemeen tussen de 40 en 60 pagina's (A4 formaat) en bevatten voldoende materiaal om meerder kinderfeestjes mee te kunnen geven. Op deze manier kunt u zelf de activiteiten uitzoeken welke het meest aanspreken of in uw omgeving relatief eenvoudig te organiseren zijn.

 
Hoe kan ik betalen?
Wij hebben verschillende betaalmogelijkheden welke allemaal volledig veilig zijn. Voor het betalen via IDeal werken wij samen met Mollie. Mollie geeft direct aan ons door wanneer u betaling ontvangen is zodat wij het draaiboek direct aan u ter beschikking kunnen stellen. Voor het verwerken van credit cards werken wij met Paypal.

 
Waarom moet ik voor draaiboeken betalen?
Ondanks dat andere informatie op onze website gratis is vragen wij voor draaiboeken een bijdrage. Reden is dat we voor de draaiboeken een (nog) hogere kwaliteit nastreven maar daarvoor ook kosten hebben moeten maken voor bijvoorbeeld de rechten op de gebruikte plaatjes. Bovendien kosten draaiboeken erg veel werk om te ontwikkelen en een deel van dit werk hebben we uitbesteed wat ook weer kosten met zich meebrengt..